Bryston, eindversterkers

Qua aanbod is er een grote verscheidenheid aan Bryston eindversterkers. Vroeger veelal in 19 inch uitvoering in de kleur zwart. Vanaf de ST-serie ook leverbaar in zilver en eventueel in 17 inch uitvoering, zonder de beugels.

Op zeker moment is er in de SST-uitvoering een onderscheid gemaakt tussen de PRO en de Consumentenuitvoering. De PRO is standaard in 19 inch uitvoering en die kan in een rack gehangen worden. De consumententenuitvoering (C-serie) in 19 inch heeft wel beugels op het front maar kan niet in een rack geplaatst worden. Daarnaast is er ook nog een 17 inch uitvoeringen, uiteraard zonder beugels.

Daarnaast zijn er THX, PRO en gewone uitvoeringen.
De PRO-uitvoeringen hebben naast cinch ook XLR ingangen en variabele gainregelingen (voor op het front of op de achterzijde, eventueel middels potmeters of met behulp van een schroevendraaier in te stellen). Daarnaast kun je bij sommige modellen ook de ingangsgevoeligheid instellen in twee standen op de achterzijde.

De eindversterkers heb ik in volgorde van op de markt komen gezet t.w. eerste generatie, tweede generatie, NPB/NRB serie, ST-serie enz.
Een en ander zal door middel van foto’s verduidelijkt worden.